Frequently Asked Questions - All FAQs

Please select your question category

Search FAQs
View all frequently asked questions
No faqs found in this category

För att skriva inlägg i forumet krävs att man har ett användarkonto. För att kunna ta del av alla Svenska Hobbyklubben's funktioner, exempelvis att: välja en avatar, bevaka ämnen, skicka e-post till andra användare, privata meddelanden, komma åt privata forum och mycket annat behöver du ha skapat ett konto. Det tar bara ett ögonblick och vi rekommenderar verkligen att du registrerar dig. Det finns två val vid registrering, "Forummedlem" då har man tillgång till det man ser som ej inloggad och några andra funktioner. För full tillgång till alla funktioner på hemsidan och som medlem i föreningen Svensk Hobbyklubben, väljer man "Klubbmedlem". När man betalat in medlemsavgiften för aktuellt kalenderår, är man fullvärdig medlem och har bland annat möjlighet att delta i klubbens officiella träffar.

Du skapar ett konto genom att klicka på “Bli medlem”, klicka på "Prenumerera". Alternativt "Medlem" om du vill välja att gratis registrera ett konto, "Forummedlem". 

Under inloggningsrutan fyller du i formuläret, där du kommer att få ange ett användarnamn, lösenord samt e-postadress, adress mm.

Efter en lyckad registrering skall du ha fått e-post som en konfirmering på att ditt konto är klart. Klicka på de tre små rutorna bredvid förstoringsglaset (vid sökrutan) uppe i menyraden, till höger på hemsidan. Det går också bra att klicka på Forum och överst på den sidan ange användarnamn och lösenord. 

Om du inte klickar i ”kom ihåg mig” när du loggar in kommer du loggas ut automatiskt efter den tid som administratören har valt, normalt 30 minuter. Om du klickar i ”kom ihåg mig” kommer du automatiskt loggas in vid varje besök.

Om du glömmer ditt användarnamn och/eller ditt lösenord kan du vid inloggningsrutan klicka på antingen ”Glömt lösenord?” eller "Glömt användarnamn?". Efter att du har angett den e-postadress som du använde vid registreringen kommer du att få ett mail med instruktioner. Eftersom alla lösenord krypteras kan vi inte se vilket lösenord du hade, därför får du ett nytt lösenord som du kan byta ut när du loggat in igen.

Om du är registrerad och inte kan logga in, kontrollera att du har ett gällande användarnamn och lösenord. Om du är säker på att användarnamnet och lösenordet är korrekt, men fortfarande inte kan logga in kan ditt konto antingen behöva aktiveras eller vara fryst. I det fallet är det bäst att kontakta en administratör eller moderator.

Kontrollera först att du har angett rätt användarnamn och lösenord. Om du ändå inte kan logga in beror det på att ditt konto antingen har frusits eller raderats med anledning av inaktivitet. Vänligen kontakta administratör eller moderator.

No faqs found in this category
No faqs found in this category