• Medlemskap - Klubbmedlem

  100.00 SEK

  Det kostar 100.00 SEK per år att vara Klubbmedlem, då har man tillgång till hela hemsidan, hela forumet, möjlighet att delta på föreningens träffar och möten. Som Klubbmedlem är man medlem i föreningen Svenska Hobbyklubben.

  Såhär när året närmar sig sitt slut så ingår även 2020 i årets medlemsavgift.

  Du kan betala medlemsavgiften på tre olika sätt:

  Snabbast och enklast är att betala med Swish direkt  då sker aktiveringen helt automatiskt och du får direkt tillgång till alla funktioner på hemsidan och kan direkt boka plats till träffar.

  Swish
  är också snabbt och smidigt. Vi aktiverar normalt inom 24 timmar från det att betalningen är mottagen, men eftersom det sker manuellt på ideell basis så tar det den tid det tar.

  BankGiro tar normalt någon bankdag för pengarna att nå vårt konto och sedan ytterligare några dagar innan vi manuellt aktiverar ditt konto. 

 • Medlemskap - Forummedlem

  GRATIS!

  För att komma åt vissa funktioner på hemsidan, och att kunna skriva i forumet etc krävs att man har ett registrerat konto. Forummedlem kallar vi denna kategori och det är GRATIS!. Vill man dessutom bli föreningsmedlem, Klubbmedlem,  i Svenska Hobbyklubben och då ha tillgång till hela hemsidan och hela forumet, möjlighet att delta i föreningens aktiviteter, så som vårträffen med årsmöte och höstträffen på Elmia.